Dag 15: Helsingborg naar Trelleborg
13 augustus 2024 - Trelleborg, Zweden
Anders dan een lange fietstocht, met ongelukkigerwijs harde wind, uit de hoek, waar ik heen moest, was het een weinig eventful dag,..
Op de camping was dan wel een goed restaurant, dus ik heb me daar even laten gaan aan de verse steurgarnalen, op ijs, erg vers en met bier erbij, voor de vochtbalans.
Paar foto’s gemaakt, niets spannends
Morgen dus vroeg er uit,..heb vandaag ook nog even goed gekeken waar nu de incheck is voor de fietsers bij de Stenaline,..veelal een aparte lane, naast de auto’s, fietsen staan op het autodeck nl.
Vandaag was ongeveer 97,50 km,..morgen details,..de telefoonverbinding is niveau Edge,..dus niets eigenlijk en de WiFi is overbezet,..morgen een stuk beter uit Duitsland dus 🙏
Als de boot mooi op tijd vaart,..ben ik daarna rond 1630 uur op de camping,..50k, reken 3 uur
Dit was het dus voor Zweden,..morgen ook restant foto’s van vandaag.
UPDATED
- Vandaag 97.65 km met 307 hm
- Totaal 827,58 km met 3705 hm
Jan Blum:14 augustus 2024Bij jou dus ook niet elke dag feest. Moest gistertavond nog aan je denken toen we vanuit Arnhem, waar we hadden gegeten, op de terugweg naar Tolkamer in een onweersbui terecht kwamen met enorme wind en slagregen/hagel. Nat to op het bot. Na een warme douche weer helemaal top. Gelukkig geen tent op hoeven te zetten :-)
Eric Visser:15 augustus 2024Dat scheelt van die tent,..en lekker andere kleren volgende dag 👍, is ook lekker!!