Dag 3 - La Bastide de Serou naar Saint Girons

3 juni 2024 - Saint-Girons, Frankrijk

Inzicht,..laat me daar maar een beetje als titel mee beginnen.

Toen ik vanochtend wegreed, pas om 10:00 uur,..rustig aangedaan,..want ook slecht geslapen,..Door de inspanning van gisteren, zat ik tegen de kramp aan, voelde ik reeds,..maar bij elke beweging, ook in je slaap kan het zo maar inschieten,..en voor dat ik uit de lakenzak ben, en uit de tent,..is ECHT niet leuk, met kramp.

Ik wil in dit blogje niet steeds ellende verhaaltjes vertellen,..maar toen ik vanochtend na een uurtje fietsen, ook weer eraf moest,..dacht ik,..

Dit moet ik anders aanpakken,..dat was het INZICHT,..dus.

Ik had nl. best een stevige route gepland, met voor mijn doen best flinke dagafstanden en ook (te)veel hoogte meters, (te) bleek dus nu pas.

Ik ga dus mijn route aanpassen,..en wel zodanig dat ik eerst een dag of 5 of 6 meer redelijke dagafstanden fiets, met ook meer redelijke aantallen hoogte meters. Na een dag of 5 of 6 hoop ik dat het wat beter gaat,..en dan maak ik de beslissing, of ik alsnog naar Spanje ga,..heb daar twee nieuwe ingekorte routes voor gemaakt,..eerst maar eens kijken hoe het loopt de komende dagen. Mocht ik me daar niet goed bij voelen dan maak ik er een meer toeristisch aantal weken van,..ook geen slecht vooruitzicht, toch?

Verder op deze camping, veel chalets, flats en weinig kampeerders, paar campers, twee tenten. Naast mij een forse camper, 60-ers uit Wales,..ook solide fietsers, beiden, met vaak 100 mijl dag afstanden,..wel zonder bagage,..ze waren net terug van een tochtje in de buurt.

Na een flink lang fiets-gesprek, kreeg ik een uitnodiging om mee te eten,..het was 1600 uur,..maar ze hadden honger, dus ‘t was vis, op BBQ, aardappels salade, biertjes,..Leuk dus.

Vandaag verder tijd besteed aan de route,..gedoe,..wifi, iCloud,..allemaal lastig,..maar de eerste dagen zijn gereed,..met campings.

Morgen verder,..geen fotos

- Vandaag 32 km en 226 hm

- Totaal 184,15 km met 2318 hm

1. Heleen:
    3 juni 2024
    Soms moet je voelen om tot inzicht te komen. Achter de tekentafel lijkt alles makkelijker.
    Goed van je, Eric!
  2. Eric Visser:
    4 juni 2024
    Mooi spiritueel gezegd,..ik voel het in mijn benen,..mag dat ook?
  3. Peter Visser:
    3 juni 2024
    Goed besluit Eric, het moet wel een beetje leuk blijven. Veel plezier verder
  4. Eric Visser:
    4 juni 2024
    Precies,.. blijft vakantie, toch,..?
  5. Suze:
    Hoi Eric
    Magnesium citraat helpt vrijwel direct tegen kramp. Sterkte en hoop dat je de balans vindt tussen belasting en belastbaarheid!
  6. Eric Visser:
    4 juni 2024
    Ha Suze,..die had al wel, maar nu thuis,..Ik zal nog even kijken of ik in een vlaag van verstandsverbijstering, toch nog wat pillen heb meegenomen,..🙏
  7. Jan Blum:
    Mooi man. Met inzicht meer uitzicht. Niets moet en alles mag. Enjoy
  8. Eric Visser:
    4 juni 2024
    Aan de uitzichten lag het niet, daar te komen was de uitdaging!!